Sabtu, 2 Julai 2011

Video ayam goreng berperisa tapak kasut??AYAM GORENG BERPERISA TAPAK KASUT??

Video ini menunjukkan seorang pekerja Restoran menyapu ayam di tapak kasut sebelum ayam tersebut di goreng dan dijual kepada pelanggannya.

Cuba lihat pakaian seragam yang di pakai oleh pekerja lelaki dalam video berikut. Adakah ini pakaian rasmi "Restoran Ayam Yang terkenal" seperti yang di dakwa dalam Youtube atau bukan?

Makanan yang di makan bukan sahaja perlu halal, tetapi ianya juga perlu dilihat Halalan Toiyiban. Apa pun video ini menunjukkan sikap kurang ajar pekerja tersebut yang jelas berbangsa melayu. SK pasti ini bukan SOP yang ditetapkan oleh Pihak Pengurusan Restoren tersebut.

Pihak pengurusan Restoren tersebut perlu membuat kenyataan dan mengambil tindakan sewajarnya untuk maslahah umum.S U R A U K I N I

Menyokong penuh usaha

Pusat Tahfiz Ad Diniyyah Bandar Baru Selayang Fasa 2A
Pusat Tahfiz Idrisiah Bagan Datoh Perak
Sekolah Islam Al Farabi Kampung Jukaing Kemboja 
Upah Haji RM1,500.00 Insyallah sempurna 013-2791608 - layari www.suraukini.com

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini adalah perangai bangsa melayu yahudi, bukan islam... wajib dibakar didalam neraka

Tanpa Nama berkata...

kita salahkan si pembuat tu le...dia yang kurang ilmu dan cetek akal...sebagai pekerja yang telah di amanahkan oleh majikan,beliau yg perlu di hukum kerana biadap dan kurang ajar..beliau dan rakan beliau yang perlu di didik agar lbh sensitif kpd isu2 begini...apabila melihat video ini,kita patut rasa bimbang kerana generasi kita sudah hampir pupus nilai kemanusiaan dlm diri...

Tanpa Nama berkata...

sumbat aje tapak kasut dlm mulut dia