Sabtu, 15 Mac 2014

Bila bomoh mengamuk, lagi banyak benda terbongkar dan terburai


Ya! Allah selamatkan aqidah ummat Islam di Malaysia.
Ini berita baik untuk JAKIM. JAKIM boleh senaraikan nama - nama individu dan pertubuhan yang disebut dalam video ini. Kena selamatkan aqidah ratus ribu pengikutnya...

Kembalilah kepada aqidah yang benar, istighfar, mohon keampunan. Kesyirikan boleh mengundang bala. Allah maha mendengar lagi maha Pengampun. 
Mari Aminkan DOA SK ini ye!

Bismillahir Rahmanir Rahim
Ya! allah Kau tunjukkan kami kebenaran sebagai kebenaran dan kebatilan sebagai kebatilan! jangan kau tunjukkan kami kebatilan sebagai kebenaran

YA Allah!!
Selamatkanlah anak - anak kapal dan semua penumpang MH370 . Semoga naluri hatiku yang merasakan semua mereka masih hidup ini adalah benar, Kau selamatkan mereka semua Ya Allah... Kau kembalikanlah mereka semua kepangkuan keluarga yang merindui mereka Ya Allah.

Ya Allah

Lindungi kami dari perancangan jahat kaum kuffar Yahudi dan Nasrani. jauhkan Tanah air kami dan umat Islam dari tersepit dan terseret dengan perancangan licik mereka.

Ya Allah

Kau lidungi kami dari menjadi mangsa percaturan politik dan perebutan & monopoli perniagaan Negara seperti Amerika, China dan Russia 

Ya Allah

Kau lindungilah perairan Negara Kami dari diceroboh secara terancang oleh anasir - anasir jahat khususnya dari Negara Amerika yang menjadi Boneka Yahudi Laknatullah alaihim.


Ya Allah kau jauhilah kami dari syirik kepada Mu dalam isu ini Ya Allah. Hari ini sudah ada dikalangan kami yang mempercayai ramalan bomoh dan dukun tentang kehilangan pesawat ini . Ya Allah kau lindungi kami dari syirik dan menyengutukan Mu Ya Allah.

Selamatkan aqidah kami dan mereka Ya Allah!!

Amin YA Rabbal Alamin.


K   R   I   S   T   A   L      T   A   S   N   I   M      E   N   T   E   R   P   R   I   S   E
(No Pendaftaran SSM 002118796-U)

Menyokong Penuh Usaha

Pusat Tahfiz Ad Diniyyah Bandar Baru Selayang Fasa 2A
Surau Ad Diniyyah Bandar Baru Selayang Fasa 2A
Pembinaan Surau Nurul Iman, Daerah Snoul, Wilayah Keracheh Kemboja


0 ulasan: