Sabtu, 12 Mac 2011

Objek apa yang terbang yang dirakam semasa Tsunami???

 
 
SK: Ramai yang respon pada video ini. Terimakasih atas keprihatinan pembaca. Anda boleh membaca komen pengunjung di ruangan komentar . SK menghormati semua pandangan tersebut.
apa tu?
 

 






6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Allahuakbar....Dia yg lebih mengetahui

Tanpa Nama berkata...

ufo pekebendenye...http://www.pakalertpress.com/2011/03/11/videos-japan-earthquake-and-tsunami-caused-by-haarp-evidence/

Tanpa Nama berkata...

dalam dunia ni Allah dah bagitau.. ada malaikat,jin,manusia dan binatang.. lain pada tu tak ada.. benda ni ciptaan freemason. sapa belum kenal fremason n illumuniti.. kaji la..

CEO berkata...

UFO adalah satu mitos yang dirancang untuk mengelirukan manusia. Satu konspirasi Freemason. Bukti2 dikemukakan dalam Siri The Arrivals. Jika kita tengok TV, Cartoon.. Filem.. mereka semua menyokong wujudnya UFO / Alien.. seperti yang kita tahu media / filem / hollywood adalah kepunyaan yahudi . jadi mempercayai wujud ada UFO adalah kesan daripada usaha2 mengelirukan manusia. Cadangan : Video ini ditutup sahaja kerana mengelirukan ..takut2 ada yang percaya..

Tanpa Nama berkata...

helikopter da....tgk kat BBC nye paparan...jelas yang terbang tu heli..... jgn fikir yang bukan2 dulu....

Tanpa Nama berkata...

Ini namanya "reverse thinking". Atau lebih tepat "mind control", Yang di mulakan oleh Yahudi laknatullah..

Sebenarnya tsunami yang terjadi terlebih dahulu.. baru cerita ufo direka2 supaya menakut-nakutkan umat manusia bahawa alien yang mewujudkan ini tsunami..

Atau dgn kata mudah :

Asalnya tsunami--> yahudi cipta konspirasi ufo.

Maka diterbalikkan, UFO lalu di ruang udara --> habislah kita,, Alien yang buat tsunami ni… “kita sepatutnya mintak perlindungan dgn US (Yahudi)” <-- [punyalah bangang bertuhankan yahudi dan bukannya Allah s.w.t]

Inilah yang dinamakan “reverse thinking”

Bukti2 boleh dicipta adalah sesenang mengunyah kacang Ngan Yin. Sbb most media antarabangsa dikawal oleh Yahudi. Berita CNN, HAARP, Youtube.. itu semua US, dan yahudi telah kita sedia maklum telah mengawal US.

Cerita2 sebegini adalah semata2 untuk menjauhkan umat manusia, khususnya umat islam daripada Allah s.w.t.

-Lightspeed Traveller